Friday, 28 January 2011

LAWATAN KEBAJIKAN DAN KEMASYARAKATAN KE ZAQAZIQ


LAWATAN KEBAJIKAN DAN KEMASYARAKATAN KE ZAQAZIQ

Saudara Afnan menerima sumbangan berbentuk makanan keperluan

Pada 21hb Januari yang  lalu, Pengerusi Kelab UMNO Kaherah Wan Sherhan yang juga selaku Pengerusi Badan Perhubungan Negara Mesir bersama beberapa ahli jawatankuasa kelab  telah mengadakan lawatan Kebajikan dan Kemasyarakatan ke Zaqaziq.

Lawatan selama dua hari ini telah berjalan dengan lancar dengan program memberi bantuan dan sumbangan kepada ahli kelab di kawasan Zaqaziq. Sumbangan diberi dalam bentuk bahan keperluan dan barangan makanan asas seperti minyak, gula, dan lain-lain.

"Semoga dengan bantuan ini kita dapat meringankan beban ahli kita di Zaqaziq seiring dengan fungsi Kelab UMNO Kaherah sebagai satu kelab kebajikan. Motto RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN akan sentiasa dipegang oleh Kelab UMNO Kaherah", ujar Wan Sherhan.
 
Perjumpaan bersama pelajar untuk mendengar masalah mereka untuk dipanjangkan ke pihak atasan
 

Dalam kunjungan ke 9 buah rumah pelajar yang merupakan ahli kelab, beliau juga turut meluangkan masa untuk mendengar segala masalah yang dihadapi oleh ahli. Semoga dengan adanya program sedemikian, kebajikan ahli dan pelajar akan sentiasa terjaga. Dengan izin Allah SWT, lawatan Kebajikan dan Kemasyarakatan ini akan diadakan lagi ke kawasan yang lain.
 sumber : www.kelab-umno.com

3 comments:

RAIHANAH ROZAIMI :) said...

salam...lama x nampak blog update..tgk2 layout pon dah lain... heheh..good!!..selamat berjuang sherhan!!

Wan Sherhan said...

wslm tqvm nana.. selamat berjuang juga keep in touch~

Jemyjenab said...

Untuk perkembangan terkini Mesir gunakan Speaktweet di

http://www.jomlogin.com/index.php/using-joomla/extensions/components/content-component/article-category-list/72-login-to-egypt-twitter